• e Enjte
  20:00
  21/12/2017

  Premiera e baletit “Newborn”

  koreografia: Jochen Roller

 • e Premte
  20:00
  22/12/2017

  Repriza e baletit “ Newborn ”

  koreografia: Jochen Roller

 • e Shtunë
  20:00
  23/12/2017

  Shfaqja “Aventurat e reja të Don Kishotit”

  nga Tariq Ali; regjia: Dino Mustafi?

 • e Hënë
  20:00
  25/12/2017

  Premiera “Zoti i masakrës”

  nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël

 • e Martë
  20:00
  26/12/2017

  Shfaqja “Zoti i masakrës”

  nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël

 • e Mërkurë
  20:00
  27/12/2017

  Shfaqja “Zoti i masakrës”

  nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël

 • e Premte
  20:00
  29/12/2017

  Shfaqja “Të Harruarit”

  koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël

 • e Premte
  20:00
  29/12/2017

  Shfaqja “Një shfaqje teatri me 4 aktorë ...”

  nga një cinik kosovar; regjia Blerta Neziraj. Shfaqje mysafire nga Qendra Multimedia

 • e Shtunë
  20:00
  30/12/2017

  Shfaqja “Të Harruarit”

  koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël