• Sot
  20:00
  29/10/2020

  Baleti: “RECOMPOSED”

  koreografia: Christophe Béranger dhe Jonathan Pranlas - Descours

 • e Premte
  20:00
  30/10/2020

  Shfaqja: "KTHIMI I KARL MAY"

  nga Jeton Neziraj; regjia; Blerta Neziraj

 • e Shtunë
  20:00
  31/10/2020

  Shfaqja: "NATEN MA"

  nga Marsh Norma; regjia: Ema Andrea; Showcase 2020